RockStation

Törölte a tervezett koncertjeinek javát a Five Finger Death Punch

A pozsonyi buli is kukás

2023. május 17. - theshattered

5fdp_2022-travis-sinn-1200x800_1080x.jpgLegalább június 12-ig biztosan törli a tervezett koncertjeit, így a Metallica előtti fellépéseit is a Five Finger Death Punch. A szomorúbb hír, hogy ezalól a május 31-i pozsonyi bál sem kivétel. A bulikat Ivan Moody sérvműtétje, illetve annak komplikációi miatt voltak kénytelenek sztornózni. A pozsonyi koncertre megvásárolt jegyekkel kapcsolatban a szervező hamarosan tájékoztatja az érintetteket. A Metallica előtti koncertekre az Epica ugrik be helyettesíteni.

A Live Nation közleménye a következő:

A Five Finger Death Punch zenekar az alábbi közleményt adta ki, amely érinti a 2023. május 31-i pozsonyi Five Finger Death Punch koncertet is.

A jegyterjesztő hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további részletekkel.

„Ivan néhány napja a közelmúltban végzett sérvműtéte komplikációi miatt kénytelen volt kórházba menni. Bár a lehető legjobb orvosi ellátásban részesül, orvosai azt tanácsolták, hogy legalább 2023. június 12-ig semmiféle megerőltető tevékenységet ne végezzen. Emiatt a tervezett európai turnét nem fogjuk tudni folytatni ezen időpont előtt. Az orvosi csapat folyamatosan figyelemmel kíséri Ivan gyógyulását, és jelezni fognak, mikor térhet vissza a fellépésekhez.

Nagyon vártuk a koncerteket, és a lemondással kapcsolatos döntést nem könnyen hoztuk meg, de Ivan egészsége a legfontosabb számunkra. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük megértéseteket és támogatásotokat ez idő alatt. Mindannyian alig várjuk, hogy visszatérhessünk a színpadra, amint Ivan teljesen felépül.

Five Finger Death Punch

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1718125690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum