RockStation

RockNuggets Vol63. / Formula 400 - Divination (2023)

Kellemesen karcolós

2023. május 31. - KoaX

a3001268164_10.jpg

Szerencsére ma már rengeteg zenéhez iszonyatosan könnyen hozzá lehet jutni. Ez egyben átok és áldás is. Elveszett a varázs, hogy elmegyek a boltba belehallgatok egy-egy lemezbe, megveszem, hazamegyek és a saját cuccomon meghallgatom. Ellenben folyamatosan jönnek szembe az olyan underground zenekarok, akikkel sosem találkoztam volna egy áruház CD-s polca előtt. Ilyen a nemrég megismert Formula 400 is.

A kaliforniai trio már öt éve működik és most jelent meg Divination címmel a második lemezük. Eddig azonban sehogy sem hallottam róluk, ami miatt foghatom a fejemet. Ha szereted az egyszerű hangzást, a tökösen megszólaló erősítőket akkor egyértelműen neked is bejön majd ez a zenekar. Mondhatjuk azt is, hogy a kistesója a nem is olyan régen hatalmasat menetelt Red Fangnek. Azt nem tudom, hogy a humor nélkül a Red Fang lett-e volna ekkora, de az tuti, hogy a Formula 400 sok mindenben már most elérte azt a szintet, mint ők. Az ének nekem annyira közel áll a szívemhez, az a kellemesen karcolós hangzás, amire az ember egyből felkapja a fejét. A dalok pont jó hosszúságúak nem fulladnak unalomba. Nem mondom, hogy megváltják a világot, de abban biztos vagyok, hogy figyelmet érdemelnek, de egy esélyt mindenképpen! Ja és Floodgate rajongóknak kötelező!

45kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1918131962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum