RockStation

Unom - Itt a Vodka For Kids új dala!

2023. július 18. - rockstation

dsc09333.JPG

Kiadta az első magyar nyelvű videóját a Vodka For Kids. A frankón sodró lendülettel operáló Unom egy nem kevésbé látványos képi világgal lett megextrázva, érdemes ránézni, ráfülelni!

Az UNOM c. dallal szerettünk volna az eddigiekhez képest komolyabb hangnemben megszólalni, kicsit másképp, mint ahogy eddig az megszokott volt tőlünk.

Azt gondoltuk, hogy ezt egyrészt egy kevéssé megúszós, magyar szöveggel, másrészt pedig egy félig-meddig dokumentarista jellegű videoklipel tudjuk leginkább prezentálni.

Ez a single egy nagyobb lélegzetvétel előtti sóhaj, az elkövetkezendő albumunk előfutára, ami a tervek szerint minden eddiginél pörgősebb és változatosabb lesz.

A dal arról szól, hogy egy idő után belefásulunk a mindennapok tragikomédiájába és a percepciónk a valóságról teljesen eltompul, vagy eltorzul.

A videó ezúttal nem a Map Change Buffalojában, vagy a Vomit Atlantajában játszódik, hanem a magyar rozsdaövezetet mutatja be - nem feltétlen ipari megközelítésből.

/Zsidó Ákos a Zenekar frontembere/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718169207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum