RockStation

Szólódalt adott ki a Slaughter To Prevail énekese

2023. augusztus 14. - theshattered

terrible_doom-1000x515.pngBemutatta az első saját szólódalát Alex Terrible. A Slaughter To Prevail frontjáról ismert énekes a Doom Slayer címet adta a Doom játékok által inspirált szerzeménynek, ez az alábbiakban látható, hallható. Terrible korábban már két, a játékban hallható zenére csinált énekes verziót, most viszont teljesen önálló tételről van szó, persze az energia az ugyanúgy leviszi az agyakat, mint korábban. Aztán valamikor majd jön a lemez is, de erről emberünk egyelőre nem árult el semmi konkrétumot.

Alex Terrible: "Rájöttem, hogy fel kell vennem a kapcsolatot Mick Gordonnal. Írtam neki, válaszolt és benne volt az együttműködésben. Le voltam nyűgöznve, izgatott voltam, de aztán meggondolta magát. Úgy voltam vele, hogy bassza meg, akkor megyek előre és megcsinálom én, magam."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418192719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum