RockStation

Nem ad már ki több új dalt a Fates Warning

2023. augusztus 16. - theshattered

fw2020.jpegBefejezte a dalok kiadását, nem lesz több friss Fates Warning dal. Ezt a zenekar énekese, Ray Alder közölte a nagyközönséggel. Persze a koncertek várhatók még a jövőben, illetve Alder szólókarrierje is megy majd tovább, egyszerűen csak meg kell elégedünk azzal a repertoárral, amit 2020-ig leszállítottak nekünk.

Ray Alder (a szólólemezével kapcsolatban): "Mivel a Fates Warning nem fog többé új albumot kiadni, kell valami, ahol kiélhetem magam. Nem akarok másik zenekart, így egy szólókarrier a leglogikusabb döntés.

Jim azt mondta, hogy nem akar soha többé új dalokat írni a zenekar számára. Ez persze változhat, nem tudom, ezt vele kell megbeszélni. Mindez nem azt jelenti, hogy ne lennének többé koncertjeink. A zenekar nem oszlott fel. Egyszerűen csak nem lesznek már új zenék. És nekem kell, ahol kiadhatom magamból a dolgokat. A zene tölti ki az életemet már több, mint harminc éve."

Az eredeti interjúrészlet IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9118194365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum