RockStation

Ismét együtt zenél Jim Matheos és Ray Alder

2024. január 28. - moravsky_vrabec

northseaechoes.jpg

A Fates Warning gitárosa és énekese új projektben egyesítette erejét. Bár az anyazenekartól valószínűleg nem várható további friss kiadvány, a North Sea Echoes névre keresztelt projekt több mint érdekes.

Ray és Jim már több mint 35 éve zenélnek együtt, de a szóló-projektjeikben is maradandót alkottak. A North Sea Echoes ötlete már a legutóbbi Fates Warning album (Long Day Good Night, kritikánk ERRE) elkészülte után felmerült. Az ott hallható When Winter Falls című dal különösen tetszett mindkettőjüknek, és eldöntötték, hogy készítenek egy teljes albumot hasonló hangvételben. Az album közben elkészült, a címe Really Good Terrible Things, és február 23-án jelenik meg. Bensőséges, múltba révedő hangulatra számíthatunk, Ray melankolius énekével, és Jim álomszerű, rétegzett gitárjátékával. Ha ez túl absztrakt, talán érdemes belehallgatni az előzetes dalba: az Open Book dalszöveges videója csak az indításra vár. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018312751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum