RockStation

Budapestre jön a Within Temptation

2023. október 04. - sunthatneversets

349688914_774140651075341_3618906660755264830_n.jpg2024. október 18-án, egy évvel új nagylemezének a most októberben megjelenő Bleed Outnak a turnéjával Budapesten, egészen a Barba Negrában ad koncertet a szimfo metal holland zászlóshajója a Within Temptation. Általános jegyelővétel október 6-án 10 órától indul, a fan elővétel pedig október 4-én 10 órától. További infók ITT.

Különleges és látványos élményekkel várja 2024-ben a közönséget a Within Temptation: a kontinens egyik legsikeresebb metal zenekara ma hirdette meg Bleed Out című jövő évi turnéját, ami az Egyesült Királyságot és Európát érinti. Az egy év múlva induló koncertsorozat a holland szimfonikus metal csapat friss, szintén Bleed Out című lemezét mutatja majd be. Budapestre 2024. október 18-án érkeznek, a Barba Negrában lépnek majd fel.

Ez a turné lesz az első nagyszabású élő produkciója a Within Temptationnek a 2022-es Worlds Collide turné óta, ahol az Evanescence-szel közösen járták be Európát. Magyarország akkor kimaradt a sorból, ezúttal azonban a Barba Negrában térnek majd vissza.

A turné tárgya, a Bleed Out nagylemez most október 20-án jelenik majd meg. Sharon den Adel, a zenekar énekesnője azt is kiemelte, hogy a koncertek nem csak a Within Temptation nyolcadik nagylemezéről szólnak majd, hanem “megerősítésről” (empowerment) is: a koncertekre kilátogatók megtapasztalhatják az a tüzet és szenvedélyt, ami a zenekart élőben jellemzi. Az albumhoz tartozó legutóbbi kislemez a Ritual, ami szeptember végén jelent meg, és itt meghallgatható. A korábban megjelent címadó dal videója pedig itt látható: 

2024. október 18-át tehát már most írjuk be a naptárunkba, ekkor érkezik Within Temptation Budapestre. A jegyek már ezen a héten elérhetővé válnak: október 4-én 10 órakor a zenekar rajongói és a Concerto Music követői szerezhetik be elsőként. A normál jegyelővétel október 6-án, 10 órakor indul. Ezen az oldalon ülőhelyet és szeparált bárt elérhetővé tevő balkonjegyet is vehetünk majd, és egy exkluzív póló rendelésére is mód lesz, ami a turnén nem lesz majd kapható. A zenekar weboldalán VIP csomagot is vásárolhatunk a jegy mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418227505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum