RockStation

Hamarosan itt az új Omega Diatribe album

2023. október 30. - KoaX

omega_diatribe-deviant_2023-web.jpg

Deviant címmel érkezik az Omega Diatribe ötödik stúdióalbuma még az idén! A decemberben érkező albumról Gergőék már mutatnak is friss szerzeményt. Egy lyrics videó kíséretében itt a Mindreader. Mit szóltok? lesz annyira erős az anyag, mint a Trinity volt? 

December 1-jén Deviant címmel jelenik meg a fővárosi extrém groove metal banda ötödik lemeze, melynek a társproducere és mixing/mastering mérnöke ismét a neves dán producer, Tue Madsen (Meshuggah, Suicide Silence, The Haunted stb...) volt, akinek közreműködésével 2018-ban a zenekar bezsebelte "Az év legjobb stúdióprodukciója" díjat a HangSúly Zenei Díjon a Trinity lemezükkel. A zenekar kiadványait hosszú éveken át az ukrán Metal Scrap Records gondozta, de a világ jelenlegi helyzetének párhuzamában az új korong a hazai Metal.hu kiadó szárnyai alatt landol, egy impozáns 8 paneles DIGIPAK CD és 2 fajta vinyl kiadásban.
Az új lemez egyik dalában egy vendégelőadó is helyet kapott, aki nem más, mint Sean Zatorsky a Daath, Sinsaenum és Vented formációkból.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6218244531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum