RockStation

Véget ért a Pokolgép egy újabb korszaka

2024. január 15. - KoaX

pg_2.jpgTávozik a zenekar éléről Tóth Attila. Az énekes annyit fűzött az eseményekhez, hogy egészségügyi okokból született ez a döntés. Mint azt tudni illik, 2020-ban az énekes stroke-ot kapott. Attila 2010 óta volt a zenekar énekes, hogy ki lesz az utódja, azt még nem tudni.

„A Pokolgép zenekar és Tóth Attila útjai elváltak egymástól. Attila sajnos nem tudta tovább folytatni velünk a közös munkát, amit rettenetesen sajnálunk. Barátságban váltunk el és köszönjük az együtt eltöltött, élményekben gazdag, felejthetetlen közel tizennégy évet! További sok sikert és jó egészséget kívánunk neki! Amennyiben az élet úgy hozza, a jövőben nagyon sok szeretettel hívjuk és látjuk majd vendégként a zenekarban!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9118302349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.01.15. 06:14:10

Ajjaj, ezek szerint nagy a gond...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum