RockStation

Elkészült az Evergrey új nagylemeze

2024. április 14. - moravsky_vrabec

evergrey-2024.jpg

A svéd progmetal csapat a héten jelentette be a Theories of Emptiness album érkezését, amit - szokás szerint - egy friss dallal és videóval vezetnek fel.

Tom S. Englund gitáros-énekes és társai már a tizennegyedik sorlemeznél járnak, amit a nagyközönség június 7-én vehet birtokba. A Theories Of Emptiness a Napalm Records zászlaja alatt jelenik meg, és 11 új dalt rejt. Első ízelítőként a nyitódalt mutatták meg; a Falling from the Sun egy látványos videó kíséretében érkezett, bár a mellékelt promókép sem gyenge. A kisfilmben látható drága pirotechnika mellett a folyamatos fejlődést emelték ki a sajtóhírben, hangsúlyozva, hogy az innováció bármilyen formában megjelenhet, legyen az egy új hang, vagy akár produkciós eljárás. Végül azt is megszellőztették, hogy a Theories Of Emptiness egy másik dalában Jonas Renkse, a Katatonia énekese vendégeskedik, szóval tartogatnak még puskaport a közeljövőre is. Nos, lássuk hát azt a drága videót! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8518379947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum