RockStation

Újabb Van Halen újrakiadás érkezik júliusban

2024. május 27. - moravsky_vrabec

van-halen-1991-ross-halfin.jpg

A Van Halen kiadója gondoskodik róla, hogy a rajongók könnyen gazdagíthassák az esetleg hézagos lemezgyűjteményüket. Ezúttal az 1991-es For Unlawful Carnal Knowledge című klasszikust tuningolták fel.

A Sammy Hagar-ral kiálló zenekar zeneileg és a sikert tekintve is a csúcson volt akkoriban. A For Unlawful Carnal Knowledge (ennek kezdőbetűiből származik az a csúnya szó, amit nem illik leírni) sorban a harmadik nagylemezük volt, ami az amerikai lista első helyéig jutott, és olyan örökbecsű dalokat rejt, mint a "fúrógépes" Poundcake, a Right Now, vagy a Top of the World. Azon túl, hogy minden hangja klasszikus, háromszoros platinalemez lett, és Grammy díjat is hozott a zenekarnak.

van_halen_for_unlawful_box.jpg

A box szett kétféle változatban lesz elérhető, és az album eredeti dalai mellett alternatív verziók és koncertfelvételek jelentik a pluszbónuszt. Az egyszerűbb kiadás 100 dollárba kerül, és 2 CD-t, 2 bakelitet és egy blu-ray korongot tartalmaz, ez látható a fenti képen. A dupla CD első felén az eredeti nagylemez remastere található, a másodikon a The Dream Is Over instrumentális változata, valamint a Right Now két alternatív verziója mellett egy dallasi koncertfelvétel 11 dalát is meghallgatjuk. A bakeliteken a remasterelt eredeti dalok lesznek, a blu-rayen pedig a dallasi koncert képpel együtt szerepel majd, a lemezhez forgatott négy videóklip társaságában. További 50 dollárocskáért négy bakelit kislemezt is hozzácsapnak a dobozhoz. 

Az első ízelítő a Poundcake koncertfelvétele 1991 decemberéből, a helyszín a texasi Dallas. A box már előrendelhető, a hivatalos megjelenés július 12

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7618413505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum