RockStation

Senki kedvéért nem fékezünk - Dalpremier a Road szeptember 20-án érkező Akusztik Live Session albumáról - Elindult az előrendelés!

2024. augusztus 28. - rockstation

roadakusztik2024.jpgAz idén 20. születésnapját ünneplő Road a tavaszi Akusztik & Metal teltházas turnéjának plusz “megmozdulásaként” stúdióban is feljátszotta a jubileumi koncertkörúton előadott programot, ezáltal - kis viszonzásként - a zenekar ad ajándékot rajongóinak. A korongra 11 tétel került, és ezúttal a digipak mellé nem csak egy tematikus H-Music magazin, hanem egy kottásalbum is érkezik. Az Akusztik Live Session című album az alábbi linkről már előrendelhető: https://road.hmusic.hu/

Első előfutárkánt a lemezt nyitó Senki kedvéért nem fékezünk dal kerül a közönség elé.

20 éves jubileumi album, avagy ilyenek a saját dalaink áthangolva.” - jellemezte tömören a kiadványt Molnár Máté a zenekar énekes/basszusgitárosa, de természetesen bővebb infót is adott a produkcióról: “Sosem volt az célunk, hogy más stílusokban új babérokra törjünk, vagy, hogy bárkinek bármit bizonyítsunk ezzel. Egész egyszerűen játszani akartunk a saját dalainkkal a magunk, és - ha úgy adódik - a mások örömére. Szerencsére úgy adódott. Kimozdultunk komfortzónán kívül, elkalandoztunk más zenei világokba, közben szórakoztunk és szórakoztattunk másképp, de a saját dalaink által. Szerettük és úgy láttuk Ti is szerettétek!”


Tracklista:

1. Senki kedvéért nem fékezünk
2. Kettő bennem a swing
3. Nem elég
4. Zsák a foltját
5. Túlzó kámfor illat
6. Megint nyár
7. Az ember dicsősége
8. Benzin legyen
9. Nem kell más
10. Ne mondd
11. Világcsavargó

A dalok rögzítéséről:
2024 május 28-án bevonultunk a budapesti SounDay stúdióba, és egy egész napos Live Session alkalmával élőben rögzítettük azt a 11 szerzeményt, amit a 20 éves jubileumi turnén is játszottunk tavasszal. A dalokat Cséry Zoltán zongorista barátunkkal közösen álmodtuk meg, a felvételeket pedig Vastag Gábor vezényelte ezen a napon. Legyen ez egy korlenyomat, egy emlék, egy szuvenir, egy útravaló tőlünk, Nektek! Legyen ez az Akusztik lemez most a mi ünnepi ajándékunk! Mi szeretjük! Szeressétek Ti is!” 

Road:
Molnár Máté - basszusgitár, ének

Kádár Imre - akusztikus gitár 
Golyán B. Zsolt - klasszikus gitár, elektromos gitár
Tóth Tamás - dob

közreműködött:
Cséry Zoltán - billentyűs hangszerek
Pákai Petra - vokál
Vincze-Fekete Vera - vokál

Ha picit előre tekintünk… A jubileumi ünnep jegyében zajló idei koncertsorozat nagyszabású fináléjára 2024. december 28-án kerül sor, amikor is a domoszlói csapat a Papp László Budapest Sportarénát veszi majd be.

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/991045458931883
Jegyek: https://jegy.rock1.hu/road-20_budapest-arena_20241228

Road FB-oldal: https://www.facebook.com/roadzenekar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6518476703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum