RockStation

Megjelent a The Smile új albuma

2024. október 05. - rockstation

the_smile_738910071926399gen_00001_credit_shinkatan_x_weirdcore.pngEgy éven belül második új lemezével jelentkezik Thom Yorke és Jonny Greenwood (Radiohead), illetve Tom Skinner (Sons of Kemet) triója, a The Smile: pénteken megjelent a Cutouts az XL Recordings kiadónál, és egy videóklip is érkezik a lemezen szereplő Instant Psalm című dalhoz.

A 10 dalos új anyag produceri munkálatait Sam Petts-Davis végezte. Jó pár felvételt már korábban megismerhettünk, egészen pontosan a Foreign Spies", a "Zero Sum", a "Don't Get Me Started", a "The Slip" and a "Bodies Laughing" című szerzeményeket. A "Cutouts" a The Smile harmadik stúdióalbuma, mely a 2022-es "A Light For Attracting Attention" című lemezt és a januári "Wall of Eyes" című korongot követi. Oxfordban és az Abbey Road Studios ikonikus falai között rögzítették, ugyanabban az időszakban, mint említett elődjét, és ezen az albumon is közreműködik a London Contemporary Orchestra vonószenekara. A borító Stanley Donwood és Thom Yorke munkája.

the_smile_cutouts_4000x4000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2718700760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum