RockStation

Light It Up - Premieren a The Blindmirrors vadiúj videója

2024. október 21. - sunthatneversets

1_8.jpg

A The Blindmirrors gépezete nem áll le. Nyár elején tették közzé Outsider című új dalukat, mely egyben most érkező nagylemezük címadó tétele is egyben, majd szeptember elején debütált egy másik friss szerzemény is, ami a Summer címet kapta. Most pedig a lemez megjelenésének időpontjára időzítve itt egy újabb klipes tétel Light It Up címmel, ami itt a RockStationön debütál. 

A nagylemez dalainak fele még az első gitárossal Barta Pállal íródott 2022 környékén. Az albumot 2023 nyarán rögzítettük Nóniusz Gábor producer-el, amit a Hajógyár nagylemez pályázatán nyertünk. Az azóta eltelt egy évben kirajzolódott a zenekar számára, hogy a formáció alapító tagjaival érezzük igazán az összhangot, így úgy döntöttünk trióként folytatjuk tovább, ennek az első nyilvános debütálása a Light it Up videoklip, amiben már csak hárman szerepelünk. A videoklipel egyidőben jelenik meg a teljes nagylemez az összes streaming szolgáltatónál “Outsider” címmel. Úgy érezzük a lemez mondanivalóját és az elmúlt éveket jól foglalja össze a lemez címe, ami lényegében lezár egy korszakot, és most a zenekar életében egy új időszámítás kezdődik. Ötleteink és elképzeléseink vannak, de hogy mit hoz a jövő, még nem tudni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018708434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum