RockStation

System Of A Down: Egyhamar nem lesz új lemez

2008. február 20. - sunthatneversets
Miután Saabi pár héttel ezelőtt megtalálta a System legfiatalabb rajongóját, Daron Malakian az együttes gitárosa egy interjúban kifejtette, hogy közeljövőben semmit sem tervezek csinálni. Szó szerint így fogalmazott:
„Ha bárki is lélegzetvisszafojtva várja, hogy megjelenjen egy új SOAD lemez, az előbb utóbb elkékül, és belehal. Ha egyáltalán (!) történik is majd valami, az nagyon sokára lesz. Még csak nem is beszéltünk róla.”
Ez majdnem úgy hangzott mint ha azt mondta volna, lehet, hogy soha nem csinálunk már semmit! A System Of A Down legutóbbi lemeze 2005 novemberében jelent meg Hypnotize címmel. Lehet, hogy Serj szólólemezének kiadása után savanyú a szőlő?



Mindenesetre Daron most Scars On Broadway nevű csapatára koncentrál, amely mint kiderült Malakian főzenekara jelen pillanatban. Az első lemezük valamikor nyár után jelenik majd meg, jelenleg rögzítik az anyagot. Meghallgatjuk!


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr93346586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum