RockStation

Rammstein – Utolsó simitások az új albumon

2009. február 21. - sunthatneversets

A német Rammstein sikeresen befejezte az egyenlőre cím nélküli új album stúdió felvételeinek első részét, így gyakorlatilag az utolsó simításokat is el lehet kezdeni a dalokon. A fiúk gondolkodnak énekkórus és vonósok használatán is erről a múlt héten történtek egyeztetések. Miután az utolsó apró változtatások is készek lesznek mind szövegileg, mind zeneileg, akkor márcuis közepén megkezdik a dalok keverését, melynek munkálatai 6-8 hét tartanak majd. Hogy az album mikor jelenik meg arról nincs infó, de az előzőekből kiszámolható, hogy nyár előtt semmiképpen sem.
 

UPDATE 02.21.:

Nos ez a hír is frissült két nap alatt: Az új lemez címe Verbot lesz és a címadó nótához készül az első klip is, melynek első képkockái Kaliforniában már el is készültek. A lemez május 8.-án kerül a boltok polcaira, úgyhogy fentebb nem tippeltem valami jól.  
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr97954110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyM · http://nagym.blog.hu 2009.02.20. 10:46:35

helyes. Jöjjenek Szigetre, a néhány évvel ezelőtti szigetes Rammstein hatalmas volt!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum