RockStation

Green Path – megjelent a No More Lies

2009. április 29. - sunthatneversets

Green Path No More Lies Cd Cover

A zenekar 2004 nyarán alakult, azzal a céllal, hogy valami újat, Magyarországon kevésbé elterjedt zenét játsszon, húzós riffekkel és elszállós refrénekkel. Püsi és Imi, az alapító tagok már két korábbi zenekarban is játszottak együtt. A kezdeti gitáros és basszusgitáros cserék után lépett a zenekarba Kocka, 2004 őszén. Az akkori felállással a banda 2007 elején stúdióba vonult, hogy felvegye első demoját. A hanganyag elkészítése után rengeteg koncert és tehetségkutató következett, amin a csapat kisebb-nagyobb sikereket ért el. Az akkori gitáros kilépett 2008 elején, ekkor került a bandába Dave, így kialakult a végleges felállás.

 
2008. izgalmas és eseménydús év volt a zenekar életében, 2008 júliusában egy nemzetközi tehetségkutató országos döntőjét megnyerték, összesítettben a második helyezéssel. Augusztus elején a zenekar nekivágott első nagylemeze elkészítésének. A lemezt az addig írt számok újbóli elgondolásával és egy egészen ütős sound-dal fűszerezték. A lemez 2009 februárjában lett teljesen kész. A lemez elkészültével a banda belefogott első turnéjába két nagyobb hazai csapat előzenekaraként.
 
A lemezzel nem csak itthon, hanem külföldön is nagy tervei vannak a srácoknak. A csapat két klip felvételét tervezi a lemezhez, az elsőt a közeljövőben, 2009 nyarán.
 
Vendégként szerepelnek a lemezen:
 
Farkas Csongor, gitár, sampler
Székely Lilla - zongora
Dj Quick
Mc Mamut
 
Green Path Band photo 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr611093101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum