RockStation

Paul Rodgers és a Queen befejezte

2009. május 15. - SAABI

Paul Rodgers és a Queen egyelőre befejezte a közös munkát. Egy nagylemez (The Cosmos Rocks)  és két sikeres turné után Paul Rodgers, Brian May és Roger Taylor felfüggesztik közös zenei tevékenységüket.

Paul Rodgers egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem elképzelhetetlen, hogy ha majd újra kedvet kapnak hozzá, akkor megint csinálnak valamit közösen, de egyelőre ennyi elég volt... a csúcson kell abbahagyni.

A Queen+PR formáció egyetlen albuma tavaly jelent meg The Cosmos Rocks címmel (Rock STATION kritika: Queen + PR : The Cosmos Rocks) és bár az album eladási mutatói csalódást keltettek, az utána következő turné fellépéseit szerte Európában és a távol Keleten minden helyszínen meglehetősen nagy ováció fogadta. Utolsó közös anyaguk az ukrajnai koncert felvétele, amely Live In Ukraine címmel fog megjelenni június 15.-én.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr381122560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum