RockStation

Fesztivál körkép 2009, Rockmaraton (Pécs, Malomvölgyi Arborétum)

2009. június 11. - sunthatneversets

Ha valakinek a nyári fesztiválok a metálzenét jelentik az egyértelműen idén is a pécsi Malomvölgyi Arborétumban július 6-12. között  megrendezendő Rockmaraton Fesztivált választja. A Szigeten eltűnt Hammerworld sátor utáni sajnálkozásunkat már kifejeztük párszor, itt viszont van ilyen névvel ellátott színpad, ráadásul nem is akármilyen névsorral. A headliner bandák ezúttal a punkban utazó UK Subs, az első osztályú viking metál svéd Amon Amarth, a táncoslábú finn folk-metál Korpiklaani, a folyton bús-komor My Dying Bride, az idén születésnapos Tankcsapda és a veterán Karthago, de a többi – többnyire hazai – fellépő is erős névsort alkot. Fellép többek között a Subscribe, a Pokolgép, a Road, a Moby Dick, az Ossián, a Dalriada, a Kiscsillag, a Mobilmánia és a Deák Bill. B.B.

A Rockerek.hu színpadon a hazai fémzenei élet jeles képviselő kaptak, helyet. A teljesség igénye nélkül itt lép fel a Watch My Dying, a Wall Of Sleep, a Fekete Sereg, a Blind Myself, a Sear Bliss, az IHM, a Cadaveres és a Bridge To Solace.

Ezen kívül lesz Local Heroes Tehetségkutató, Toxic Sátor és sok egyéb színes program. Fémszívűeknek, tehát idén is irány Pécs.

Rockmaraton 2009 Pécs, Hammerworld Színpad részletes program

Rockmaraton 2009 Pécs, rockerek.hu színpad részletes program

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr551178183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum