RockStation

Hollywood Rose a Zöld Pardonban – június 23.

2009. június 19. - sunthatneversets

Június 23-án, a tavalyi nagy sikerre és tömegre való tekintettel újra a Budapest nyári „kulthelyének” számító Zöld Pardon színpadára lép hazánk elsőszámú Guns n’ Roses tribute-je, a Hollywood Rose zenekar.

Elmúltak öt évesek, bejárták, és folyamatosan járják Európát, tavaly nyáron Billy Idol előtt „előzenekaroskodtak” Ausztriában… és most visszatérnek a Zöld Pardonba, hogy egy fergeteges Guns’ produkcióval mozgassák meg a szabadtéren bulizni vágyókat. A híres-hírhedt Guns’- nak hódoló műsorból pedig véletlenül sem maradhat ki a pörgős Paradise City és You Could Be Mine, vagy akár a Bob Dylan feldolgozásból mára Guns’ klasszikussá érett  Knock n’ on Heavens Door sem… és még sorolhatnám. Persze az sem mellékes, hogy nincs is romantikusabb, mint a csillagos ég alatt hallgatni egy November Rain-t vagy egy Don’t Cry-t… mindezt tökéletes magyar Axl Rose-zal, és bandájával… Tehát június 23. ZP, nyárnyitó Hollywood Rose koncert, a szabad ég alatt.

 
"Addig jó" klip-premier az MTV-n! - június 23. - Két hónappal a HR (Hollywood Rose) első albumának megjelenése után, elkészült a klip is a közönség-kedvenccé avatott Addig jó című számhoz. Premier június 23-án az MTV Headbangerball c. műsorában!"



Kapcsolódó linkek:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr351194549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum