RockStation

VIDEJÓ EXTRA! Kűűmetál – Napalm Death és DevilDriver

2009. június 20. - sunthatneversets

A jó öreg Napalm Death nemrég prezentálta új nagylemezét, melynek címe Time Waits For No Slave. Klip is a címadó nótához – vagy minek nevezzem – készült. A videó egyszerű, mint a kaszakő, bár egy kis grafikát azért sikerült bele csempészni. Különösen ötletes a végig fogó fogaskerék és a csákányos emberek sem gyengék. Maga a szám pedig bestiális. Amit az énekes összehörög attól egy percen belül berekednék. 

A Dez Fafara vezette DevilDriver júliusban jelentkezik új lemezével, amely a Pray For Villains címre hallgat és szám szerint a negyedik a sorban. Itt is a címadó dalra készült világítószemű zombis klip, melyben egy föld alól kibújó zombi cowboy kártyalapokkal próbál levadászni egy nem zombi cowboy-t. Ez sokadjára, de azért sikerül neki és örömében kinyírja az egész zenekart. A dal egyébként király, brutál gitárokkal. Zúzás! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr761196472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum