RockStation

II. D-Days Tehetségkutató

2009. augusztus 05. - sunthatneversets


2009. augusztus 7-8.

Csolnok, Rendezvénypark

Mivel rengeteg olyan zenekar van, akik ügyesek, de nincsen lehetőségük megmérettetésre, bemutatkozásra, ezért úgy gondoltuk, hogy megszervezzük a DDays Zenei Tehetségkutatót a WMD-Days keretein belül.

A tavaly volt először DDays tehetségkutató, amit szeretnénk idén újra megrendezni. Az eseményre augusztus 7-8.-én, péntek és szombat délután 15 órától kerül sor Csolnokon (Esztergomtól 10 km-re), a Rendezvényparkban.

Minden zenekarnak két  saját (nem egyet, nem hármat, nem másét) számot kell előadnia. A maximális játékidő 15 perc lehet.

A zsűri tagjai: Szabó  Rajmond (Nasmith - ének), Veres Gábor (Watch My Dying - ének), Melegh Gábor (Slytract - ének/gitár), Delcsik Balázska (Cadaveres - basszusgitár), Hajas (heavymetal.hu).

A zenekarok értékelése 2 elemből tevődik össze: 50% közönségszavazat; 50% zsűri szavazat.

A koncerteket felvesszük sávonként és a buli után pár nappal postázzuk. Ha jól játszatok, akkor az alapanyagból még egy demót is lehet készíteni, de mindenképpen tanulságos egy élő felvétel.

A díjakat a székesfehérvári ROCK PORT Hangszerbolt (Távírda u. 13. Tel.: 22/503-861), a Rebel/Hangszerarzenál  és a Cyanide Sound Studio ajánlották fel, amelyek vásárlási utalványok, egyszeri endorseri kedvezmény és demókeverés. Az egyik fődíj egy esztergomi koncert lesz a Watch My Dying társaságában.

A fellépő zenekaroknak saját maguknak kell biztosítani gitárfejeket, pergődobot, lábgépet, állványokat, cintányérokat,

dobszéket és természetesen a hangszereket. A szervezőség biztosítja a gitárládákat és az alap dobfelszerelést.

Információ: Watch My Dying D-Days

Jelentkezés: nadinho42 [kukac] gmail.com, +36-304-086-242 vagy powerground [kukac ] gmail.com, +36-209-625-429

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr81289546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum