RockStation

Blind Myself - Hírhegyek

2009. augusztus 12. - sunthatneversets

A Blind Myself-től kaptuk a következő híreket:
 

" Ezen a héten pénteken játszunk a Sziget Fesztiválon a Headbangers Ball sátorban. Este 7-től!!! Gyertek!!
 
A SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok koncertünk új időpontja augusztus 26. 17.30., Pepsi Színpad. Eredetileg a Nagyszínpadon lettünk volna, de kiderült, hogy egy időpontba szerveztek minket a Superbuttal. Nem akartuk megosztani a közönséget, hiszen sokan mind a két csapatra kíváncsiak, ezért átszerveztük a dolgot, és egyből a nagyszerű Szupersegg után játszunk majd.
 
Augusztus 28.-án lesz a fesztiválzáró/nyárbúcsúztató koncertünk a Dürer Kert Nagytermében, este 10 órától nagykoncertet adunk. Belépő mindössze 500 Ft lesz.
A szabadtéren a Rage Against The Machine Tribute, a Subscribe feldolgi zenekara játszik (külön belépőért, de az is olcsó, csak 500 Ft) este 8.30-tól.
 
Gergő a Headbangers Ball mellett egy másik projektbe is belevág. A
Bandland TV-n most indul a StagePass című műsor, amely a Sziget fesztivál minden napján jelentkezik majd őrültségekkel. További műsorvezetők: Franciska, Senior Hal, Csorba Miki.
 
Egy magyar sikerről szeretnénk még beszámolni. A Hegyalja Fesztiválon a Machine Head ledfalas vetítését, több klipünk (Bp, 7 fok, eső, Wise Men Of The West, Go Get A Life!) rendezője
Lóránt Demeter készítette. Robb Flynnéknek annyira bejött az animáció, hogy elhívták őket több helyre Európába, kifizették még a repjegyeiket is. Többek között a Wacken fesztiválon is Demeterék csinálták a vetítést a Machine Head részére. Gratulálunk Demeternek! "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr901304422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum