RockStation

Watch My Dying - Moebius klip premier az MTV-n

2009. augusztus 18. - sunthatneversets

A Watch My Dying-ból Eszenyi Imre jelentkezett a következő hírekkel:

2009. szeptember 1-én minden kedves érdeklődő - vagy aki csak véletlenül akkor nézi a tévét, mert máshol nincs jobb, és pont odakapcsol - láthatja a 4 hónapig készült, de már akkorra régen elkészült legújabb, első és egyetlen animációs klipünket, a Moebius-t, az MTV Headbanger’s Ball műsorában.

Igazából már most is kész van a műalkotás, de néhány kiválasztotton kívül, akik megjelentek a 42. WMD-Days-en, más még nem láthatta, mert így döntöttem. 

Addig, amolyan bepillantás a forgatásra jelleggel tekintsétek meg a promófilmet.



 


Itt a főszereplőnk látható, miközben Gaobr és a klip készítője, Szabó Máté és jómagam (mint a film "alapötletéülszolgálója") instrukciókat adnánk neki. 

Egyúttal meghirdetem legújabb játékunkat is, aminek a nyertese egy darab eredeti írott Moebius CD-t kap, amit saját kezűleg töltöttem le és írtam ki.

Tehát soroljatok fel, legalább 3, azaz három olyan jelenetet a klipből, ami más WMD dalra utal. Indoklással!
A leggyorsabb jó  megfejtő, kap egy eredeti gyári CD-t, mert mégsincs kedvem kiírni.
A klipet egyébként szeptember elejétől megtalálhatjátok a youtube-on is!

A klipet benevezte Máté  több szemlére is. Az első ilyen jellegű megmérettetés augusztus 27-én lesz az Arany János u. 10-ben, Budapesten, az Országos Diákfilmszemlén. A vetítésre 11 óra körül kerül sor. A rendezvény ingyenes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr861316818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum