RockStation

Ad Astra – Hírek

2009. szeptember 11. - sunthatneversets

Az együttestől kaptuk az alább híreket: 


"Jelentjük elkezdtünk éledni az eddigi tetszhalott állapotból. Énekest ugyan nem találtunk még, de ez most minket nem nagyon érdekel és amennyire lehet toljuk tovább a szekeret. Ennek első fontos lépése, hogy elkészült két új dal, melyek meghallgathatóak az Ad Astra MySpace oldalon valamint pöpec minőségben, büntetlenül letölthetőek az Ad Astra weboldalról! Fanatikusaink már ismerhetik a koncertjeinkről a két dalt, melyek legfőbb érdekessége, hogy Pötörke "Salvus" Zoltán főkartárs vokalizál rajta nagyon szépeket, amiért mi neki hatalmas hálával tartozunk - tegyetek így ti is - valamint még az előző gitárosunk Spala Márk gitársávjai hallhatóak rajta. Az anyag afféle átvezető lesz a kettes lemezünkhöz, és valószínűleg nem fog máshol, más formában felvevődni illetve megjelenni, tehát tessék tölteni vadul! Ja és a dalok teljesen házi/próbatermi körülmények között készültek.;)
Koncertfronton pedig úgy nézünk ki, hogy alakulnak a bulik már őszre (nézzétek a honlapot), és amíg nem botlunk bele az új frontemberünkbe, addig négyesben toljuk, így EPE rokkgitáros veszi vállára az éneklés nem kis terhét. Tessék jönni! És persze metál! "

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr431374688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum