RockStation

Blind Myself hírhegyek

2009. október 24. - sunthatneversets

Véget ért a Pomogácsok pályázat. Több mint 30 munka érkezett, ezeket nagyon szépen köszönjük! A 10 db Blind Myself pólót a következő pályázók nyerték: Németh Gábor, Foreest, Koltai Éva, Británszky János, Demeter Orsolya, Turi Kriszti, Gedei Szabolcs, Szabó Emese, Berinkey Kati, Jablonsky Dávid. Gratulálunk!!! A pomogácsokat mindenki megnézheti a Blind Myself MySpace oldalon, a képek menüben. Szeretnénk minden beérkezett pomogácsot „szerepeltetni” a készülő klipben. (A közvetlen ismerősök munkáit, és a nem erre a pályázatra készült munkákat kizártuk a versenyből)

Halloween Party október 31-én, Budapesten, a Dürer Kert nagytermében. Fellép a Blind Myself, Bridge To Solace, Shell Beach, Conan’s First Date, Scheisse Minelli (D) és a Szükségállapot. Kapunyitás 19.00, a Blind 23.15-kor kezd majd. Belépő 1200 Ft! Beöltözni ér, de nem muszáj!

 
A Blind Myself még ebben az évben rögzíti a Budapest, 7 fok, eső  angol változatát. A megjelenés időpontját egyelőre nem tudni, rövidesen értesítünk mindenkit a fejleményekkel kapcsolatban.

 
1999 novemberében, 10 éve jelent meg a Heaven’t nagylemezünk a Warner/Magneoton/1G Records jóvoltából. Sajnos a kiadók szétválása után a CD hanghordozót nem gyártották tovább, a mai napig hiánycikk. A lemezt 1999 augusztusában rögzítettük Dunakeszin, a HSB stúdióban, Hidasi Barna producer/hangmérnök segítségével. Barna nagyon sokat tett azért, hogy az akkor még túlságosan zenélni nem tudó Blind Myself a maximumot hozza ki magából. Sokak számára ez az egyik kedvenc Blind lemez a repertoárból. A Kain és a Circle Of Pain című számokat a mai napig játsszuk koncertjeinken. A Kain című dalra Szecsanov Martin készített „egysnittes” videót, amelyet megtalálhattok minden nagyobb videómegosztó portálon. Sajnos, az akkori felállás már szétszaladt: Molnár Gábor (gitár/ének) New Yorkban él, egyedi pólókat készítő vállalkozása van (1AEON ), Kolozsi Péter (basszusgitár) az Esclin Syndoban és a Seenben, Ivánfi Dániel (dob) a Shell Beach-ben játszik.

Blind Myself koncertek az ősszel/télen:

November 13. Debrecen, Lovarda (még: Depresszió, Insane, Cadaveres, Superbutt, Rómeó  Vérzik, és még sokan mások)
December 4. Békéscsaba, Casino
December 10. Szolnok, Ifiház (még: The Idoru)
December 11. Csongrád, Mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr691471484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum