RockStation

10 éves a Depresszió - Nincs jobb kor best of [HÍREK & KONCERTAJÁNLÓ]

2010. február 09. - SAABI

Február közepén lesz annak éppen 10 éve, hogy először állt színpadra 4 tagú  formációban a hazai rock zene egyik élcsapata. A 2000-ben történt megalakulás óta, a zenekar 5 lemezt, 13 videó klipet, 2 DVD-t, és egy listavezető kislemezt készített. A mára már 5 tagúra bővült formációt számtalan közönségdíjjal jutalmazták, és több mint 500 koncertet adott.

Több teltházas, önálló  turné, és PeCsa koncert mellett, a zenekar évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra. Pályafutása során olyan világsztárokkal játszott együtt a Depresszió, mint például a Korn, Marilyn Manson, Motörhead, Soulfly, Apocalyptica, Bloodhound Gang, Machine Head, Ignite, Clawfinger, Anthrax, Fear Factory, Kosheen, Whitin temptation, Manu Chao.

Depresszió - Nincs jobb korA Zenekar számra a 2010-es év egyértelműen az ünneplésről fog szólni. A 10 éves jubileum első eseményeként megjelent a Nincs jobb kor című best of kiadvány. A HammerWorld magazin februári számának exkluzív mellékleteként beszerezhető válogatás, a Depresszió történetének 16 legnépszerűbb dalát tartalmazza újramastreizált formában, valamint 2 régebbi dal újrarögzített változatát, és 2 új dalt.

A születésnapi korong összeállításánál a rajongók véleményére támaszkodott a zenekar. Az augusztustól decemberig tartó internetes szavazáson több ezren adták le a voksukat kedvenc dalaikra, és végül a legtöbb szavazatot kapott szerzemények kerültek a CD-re.

Szintén a rajongóknak kedvez az is, hogy a nem hagyományos úton forgalomba kerülő, közel 2 albumnyi dalt tartalmazó kiadványhoz, egy lemez árának a feléért tudnak hozzájutni. Így azok sem járnak rosszul, akiknek már megvannak a korábban megjelent dalok, de szeretnék eredetiben birtokolni az új stúdiófelvételeket, és azok is átfogó képet kapnak a zenekar fontosabb állomásairól, akik most ismerkednek velük. A Best Of kiadványt a Depresszió címlapos februári HammerWorld magazinnal együtt is meg lehet rendelni, s a rajongók igény szerint az albumból és a magazinból is a banda által dedikált példányt kapnak!


A Best of kiadvány címadójául szolgáló dalhoz elkészült a zenekar új videó klipje. 

 

 

Ha további infókat i sszeretnél olvasni a turnéról, katt tovább!  

A 10 éves jubileum fő  attrakciója természetesen a rajongókkal közös ünneplés lesz a születésnapi koncerteken. A jubileumi turné nyitóállomására február 12.-én, a gödöllői Trafo Cluban kerül sor, ahol szinte napra pontosan 10 évvel ezelőtt lépett először színpadra az akkor Hartmann Ádám gitárossal kiegészült Depresszió.
A fergeteges hangulatúnak ígérkező turnéra, a legkedveltebb dalokból álló  műsorral készül a zenekar. Az országjáráson hétről- hétre váltakozik néhány dal a sorrendben, hogy azoknak is kedvezzen a csapat, akik több estén is velük ünnepelnek.

A turné legnagyobb bulijára április 17-én, Budapesten, a Petőfi Csarnokban kerül sor. A 10 éves jubileumi koncerten extra hang és fénytechnikával kiegészült show keretein belül győződhet meg mindenki a zenekar élő erejéről, és arról a tűzről, ami egy évtized után is lankadatlanul hajtja őket. A Depresszió turné jegyek szintén a HammerWorld Shopban rendelhetők.
 

A turné vendégei a Rubicon és a Horda zenekarok lesznek.


A turnéval kapcsolatos bővebb részletek megtalálhatóak a Depresszió hamarosan új design-al jelentkező honlapján.

10 éves jubileumi turné:

02.12. Gödöllő  – Trafo Club
02.13. Veszprém  – Expresszó
02.20. Eger –  Ifi ház
02.26. Kaposvár  – Pogó Center
03.05. Kiskunfélegyháza – Rock-tár
03.06. Békéscsaba –  Tégla Művelődési Ház
03.12.Debrecen –  Lovarda
03.13. Miskolc – Ifi ház
03.20. Tatabánya –  Sportcsarnok
03.26. Pécs –  Ifi ház
03.27. Dunaújváros – Terminál
04.09. Szeged –  Ifi ház
04.10. Szolnok –  Olaj Sportcsarnok
04.17. Budapest –  Petőfi Csarnok
04.21. Nyíregyháza – Főiskolai Napok
04.23. Szombathely –  Oladi Művelődési Központ
04.30. Győr –  PSVMK

Depresszió: Nincs jobb kor (Best Of 2000-2010) tracklist: 

Nincs jobb kor
Az én játékszabályom
Sokkold a rendszert!
Hullák és fegyverek
Lásd!(amit neked szántak)
Itt az én időm
Adj még!
Hagyjatok bízni!
Itt benn
Én azt üvöltöm
Nem akarok elszakadni
Tűzön és vízen át
A mi forradalmunk
Néha
Aki érdekel
Még1X
Kezdjük el!
Égi jel
Egymás iránt
Ma éjjel

Elérhetőségek:
e-mail: promocio [kukac] depressziomusic.hu
web:

         Depresszió MySpace oldal
         Depresszió YouTube csatorna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr221741164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum