RockStation

Zipkomm Export országos zenei találkozó

2010. április 23. - sunthatneversets

Mi a titka a Muse sikerének? Ki futtatja a Motörheadet? Hogyan szervezett a PASO európai turnét? Megtudod most vasárnap a Gödörben.

2010. április 25-én (vasárnap) a budapesti Gödör klubban zajlik le a Zipkomm rendezvénysorozat újabb állomása, a Zipkomm Export. A rendezvény célja ezúttal elsősorban a hazai feltörekvő és professzionális zenekarok külföldi érvényesülésének elősegítése, de fontos kiemelni, hogy az elhangzó információk a hazai színtéren is jól használhatóak.

Az előadó külföldi szakemberek között megtalálható a Buena Vista Social Clubot felfedező és kiadó World Circuit világzenei lemezkiadó PR koordinátora, itt lesz Roni Size ex-managere, aki jelenleg a Dub Pistolst szervezi, valamint előad a Muse, a Razorlight, illetve a Motörhead koncertjeit szervező The Agency Group képviselője is.

A magyar programhelyszínen hazai zenekarok menedzserei és ismert zenészek beszélnek külföldi tapasztalataikról – olyan produkciók közreműködői, mint a Zagar, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a NEO, a The Kolin, a Parno Graszt vagy a Jazzékiel.

A Zipkomm Export magyar nyelvű előadásait a MyMusic élőben közvetíti az interneten, az angol nyelvű előadások pedig a rendezvényt követően feliratos formában lesznek visszanézhetőek.

A Zipkomm Export egész napos, ingyenesen látogatható rendezvény, ugyanakkor a részvételhez előzetes vagy helyszíni regisztráció szükséges. A rendezvényt este Deutsch Gábor „Turning Thirty” című koncertje zárja, közreműködnek: Sena, Kutzora Edina, Kása Juli, Alba, Tisza Gergő. A koncert után DJ Shuriken a hangulatfelelős.

A Zipkomm Exporttal kapcsolatos további információk és jelentkezés: www.zipkomm.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr811944825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum