RockStation

Glenn és Henry a szerelmesek

2010. május 12. - sunthatneversets

Mármint Glenn Danzig és Henry Rollins. Henry & Glenn Forever címmel publikált egy képregényt az Igloo Tornadoban Tom Neely – aki egyébként elismert képregény készítő -, melyben a két főszereplő rockert homokosként ábrázolta, ráadásul a képregény szerint meghitt párkapcsolatban is élnek.
A fantázia szülte képregényben – mert hogy a valós életben egyik rocksztár sem meleg – feltűnik a Hall & Oates együttes két oszlopos tagja , mint "sátánista szomszédok".
Henry Rollins miután meglátta a képregény hátoldalát ennyit mondott: "Glenn látta már? Higgyétek el, nem lesz elragadtatva tőle. Gyanítjuk az esetből jó kis per kerekedhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr821996122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arctic 2010.05.14. 10:31:29

Ha van egy kis eszük, poénra veszik az egészet. A per (botrány) csak ingyen reklám lenne a képregénynek. Márpedig ennek az ellenkezőjére hajtanak, gondolom.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum