RockStation

Watch My Dying - Holtsúlyos nyári turné

2010. június 09. - sunthatneversets

A Paprika Rocks! bulik és a kisebb pihenő után újult erővel támad a Watch My Dying a gyanútlan fürdőzőkre, kedélyesen sörözőkre a nyár folyamán több alkalommal. Rengeteg új tapasztalattal, ötlettel gazdagodtak a külföldi fellépések során, úgyhogy felkészülhettek pár meglepetésre a koncerteken. Ott lesznek a Fesztergomon (ha nem mossa el az árvíz...), a Szertelen Feszten Fehérváron, a Rockmaratonon, a Volton, a Hegyalján, a Motorockfesten Kassán, a Gyárfeszten Miskolcon, a V.IV Feszten Kéménden, a Szigeten, a Szinen és a Fezenen. A nyár egyetlen pesti klubbulija Budapest egyik legjobb szórakozóhelyén, az A38 Hajó teraszán lesz július 22-én, ahol nevetséges (és lefogyasztható) 500 Ft-ért nézheted meg a WMD-t és a Room Of The Mad Robots-ot. A teraszról be lehet látni az egész déli Dunapartot, ami látványnak sem utolsó és egy meleg nyári napon nincs is jobb, mint itt szürcsölgetni valami koktélt és nézni egy jó bandát.
 

WMD-Days idén nem lesz, de helyette lesz egy kisebb, kötetlenebb, egynapos buli egy Esztergomhoz közeli helyen, ahol lehet fürdeni, főzőcskézni, bulizni a zenekarral és természetesen este koncert is lesz!

www.watchmydying.com
www.myspace.com/watchmydying

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr862068347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum