RockStation

Powerground - Room Of The Mad Robots, Slytract, Watch My Dying hírek

2010. június 17. - sunthatneversets

Room Of The Mad Robots
Mindenki örömére, kb. június közepére elkészül a zenekar első videója, ami a Toxic Spiral Time című tételre készült, ezúton is nagyon köszönjük azoknak, akik segédkeztek akármilyen formában.  A következő koncertünk Szabadszálláson lesz a SZARFeszten július 1-én, aztán 4-én a Crowbar előtt melegítünk be a Wigwamban. Jegyeket nálunk lehet vásárolni a Pajszer bulira. Érdeklődés: madrobots@gmail.com

www.roomofthemadrobots.hu
myspace.com/roomofthemadrobots

Slytract
Első és legfontosabb hír, hogy a zenekar 2011 elején stúdióba vonul, hogy rögzítse új lemezét. Mint azt már korábban is közzé tettük, az albumon 10 dal fog szerepelni, ez tartalmaz egy bonus track-et is. A lemezanyag szinte teljesen készen áll. A komolyabb lehetőségeknek köszönhetően úgy tudunk felkészülni az új anyag érkezésére, ahogy azt korábban elképzeltük. Még nem eldöntött, hogy melyik stúdióban fogjuk rögzíteni a dalokat, de esélyes, hogy ismét külföld felé fordulunk, ahogy a kiadó is külföldi lesz. A lemezmegjelenésről, korai lenne még most beszélni, a jelen tervek szerint egy tavaszi-nyári release date-re lehet készülni. Az album körüli előmunkálatokra is bőven lesz idő, viszont ennek függvényében a koncertek száma csökkeni fog. Lesznek bulik, de korlátozott számban. A legfrissebb blogbejegyzés alatt találtok egy új kritikát egyenesen Hollandiából, az előző albumról. Természetesen, minden friss információt fogunk veletek közölni, és mindent a maga idejében. Zárszóként nagy köszönet a From Sun To Sun sideproject kapcsán érkezett nagyon sok pozitív visszajelzésért, aki még nem hallotta, az alábbi oldalon pótolhatja; www.myspace.com/fstsproject. 
Mindenkinek aktív és energikus időtöltést kívánunk, mi sem fogunk unatkozni. Legközelebb a zenekarral a Rockmaratonon lehet találkozni.

www.myspace.com/slytract

Watch My Dying
A zenekar meghívást kapott a Thanks Jimi Fesztiválra, amely június 21-én lesz a Pecsa Szabadtéri színpadán. A programok 13:40-kor kezdődnek az Ability Road rövid koncertjével, amelyet a többek között az Üllői Úti Fuck, a Tűzkerék, Póka Egon követ majd és 19 órakor lesz a Thanks Jimi Jam, amire mindenki jöhet gitárral a kezében. A koncertek 20 órakor folytatódnak, a WMD 21:20-kor lesz, majd a Blind Myself zárja az eseményt.

Családi okok miatt idén nem lesz WMD-Days, de helyette július 24-én Dorogon a Kacsában lesz egy kis buli, amolyan -1. DDay(s). A szórakozóhelytől 50 méterre található tónál egész napos strandolás várható, főzőcskézés és este 8-tól koncert. Nem lesz semmi szervezett program a hangversenyt kivéve, de a WMD tagság ott fog henyélni...

És végül, de nem utolsósorban megszületett Eszenyi Jázmin, így már négy gyermek nő fel a WMD tömegvonzás közelében.

www.watchmydying.com
www.myspace.com/watchmydying

Powerground válogatás 2.

Készülőfélben van egy válogatás tőlünk. A dalgyűjteményt ingyen lehet majd lekapni az oldalunkról. További infó hamarosan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr772088588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum