RockStation

Hegyalja Fesztivál 2010 fellépők | 3. rész : Texas In July

2010. július 08. - sunthatneversets

Ahogy tavaly úgy idén is bemutatjuk a július 15-19. között megrendezésre kerülő Hegyalja Fesztivál nevesebb külföldi fellépőit.

A Texas In July egy pofátlanul fiatal – 20 év körül srácokból álló - amerikai metalcore formáció a pennsylvaniai Ephrataból. A hazájában nagy népszerűségnek örvendő, 2007-ben alakult banda Elements és Hook, Line & Sinner című slágerei annyira jól sikerültek, hogy még a Rock Band 2 videójátékban is szerepelnek, mindezt úgy érték el, hogy egy Salt Of The Earth című EP és egy I Am című alig több, mint félórás nagylemez van a hátuk mögött. A srácok idén június 15-én jelentkeztek új anyaggal, az Uncivilized című kétszámos (Uncivilized, Fight Fair) maxival.

Az Alex Good – ének,  Logan Maurer – gitár, Christian Royer – gitár, Ben Witkowski – basszus, és Adam Gray – dob felállású Texas In July a Feszivál Jim Beam Színpadán lép a deszkákra  július 14-én (szerdán, azaz inkább már csütörtökön) 01.50-es kezdéssel.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr402137628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum