RockStation

Csütörtökön startol az V. Veréb fesztivál [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. július 26. - sunthatneversets

Már csak pár napot kell aludni és kezdetét veszi a háromnapos őrület. A szervezők  csütörtök délelőtt 10 órától várják az érdeklődőket a csornai kempingbe, amely már készen áll a fesztiválozók fogadására.  Az első száz látogató Veréb fesztiválos kitűzőt és matricát kap ajándékba.  Érdemes időben érkezni a sátrazóknak is a legjobb helyek megszerzése érdekében. A koncertek kora délután kezdődnek, a fellépések végeztével pedig Insomnia buli egészen hajnalig. A koncertmentes időszakokban változatos programokon lehet majd részt venni, amelyeken sörkuponnal jutalmazzák a nyerteseket.
A rendezvény helyszínének megközelítése nagyon egyszerű, hiszen a Csorna számos helyén táblák segítik a helyes irány megtalálását. Aki viszont nem szeretne gyalogolni, jöhet busszal vagy taxival is. További fontos információk a fesztivál honlapján: www.verebfeszt.hu Július 29. Csütörtök >>> Irány Csorna!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr172178212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum