RockStation

Alcohol hírek

2010. július 27. - sunthatneversets

A két kiadott lemezzel is büszkélkedő Alcohol zenekar nyári akciói újabb mérföldkövet jelentett a banda életében. A „Házam egy kocsma” egyre több rocker kedvencévé vált, a srácok a szárnybontogatás és a Pannónia fesztivál után, a Pécsi Rockmaratonon már esti időpontban kaptak helyet, ahol kb 500 ember zúzta végig a koncertjüket, akik szemmel láthatóan kívülről fújták dalaikat, folyamatos pogó mellett, majd a végszó előtt többszöri vissza-vissza skandálásnak a srácok csupán idő hiányában nem tudtak eleget tenni.

Az ígéretesnek látszó nyári programokban a következő nagyobb megmozduláson bárki találkozhat velük, hiszen a III. Maglódi Hídnapokon 2010 augusztus 7.-én, szombaton Maglódon, egy ingyenes fesztivál keretein belül, a nagyszínpadon 20:40 perckor közvetlenül a Depresszió előtt zúznak egy hatalmasat.

Aki nem bírja mindezt kivárni a www.alcoholmusic.hu oldalon tájékozódhat a koncertek időpontjáról, a szóban forgó fesztiválról pedig a www.maglodnagyhid.tvn.hu oldalán kaphattok bővebb információt, addig (és akkor is), minél többen találkozzunk mi még.."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr252180724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum