RockStation

Hamarosan Fekete Zaj Fesztivál

2010. augusztus 03. - sunthatneversets

Már csak két nap és indul a Fekete Zaj Fesztivál  Mátrafüred fölött, Sástón. Van már végleges program és vannak remélhetőleg orvosolható problémáink is. A rossz az, hogy kiesett egy szép nagy összeg a fesztivál költségvetéséből, mert visszalépett a sörös támogatónk és a pályázatunkat elbírálók is - a pozitív előjelek és a pozitív előzsűrizés ellenére is - inkább egy szerintünk elcsépelt témát népszerűsítő fesztivált támogatnak. Vagy ha nekik mindenáron ez a fontos, egy kisebb összeget talán szánhattak volna ránk is. Ha már így alakult, benneteket kérünk meg arra, hogy hívjatátok el a barátaitokat, illetve ha van olyan csatornátok, amin keresztül ilyen rövid idő alatt is lehet támogatókat szerezni a hagyományos vendéglátós dolgokon kívül. Ha valaki tud segíteni, írjon a zero@negativeart.hu címre, nagyra értékeljük.

Jobb hírek: egyelőre egy zenekar sem mondta le a fellépést (tavaly 3 lábtörés nehezítette a dolgunkat), van egy csomó nappali programlehetőség is (túrák, bobpálya, kilátó, csónakázótó), a szombati napra pedig mi is készülünk egy kempingen belüli programmal. Az akció fedőneve FEKETELEVES (bár ez az előző bekezdésre is illik). Hozzatok gázpalackos főzőszettet és bográcsot, ha pedig mindez megvan, akkor nevezzetek a FEKETELEVES fedőnevű főzőversenyre. Nevezhetnek baráti társaságok, családok és zenekarok is. Akit érdekel a dolog, küldjön mailt a zero@negativeart.hu címre FEKETELEVES tárggyal és részletesen leírjuk, hogy mi az amit mi biztosítunk, mi az amit Nektek kell hozni és mi az egész verseny menete. A másik jó hír: lesz fesztiválpóló, férfi és női verzióban is.

Harmadik jó hír (bár ezt sokan tudják): három helyen lehet üdülési csekkel is fizetni a fesztivál bérleteiért és napijegyeiért: Hammer Zenebarlang, Agentura utazási iroda (Pólus Center) és Agentura utazási iroda (Lakkozó utca, Káposztásmegyer). Az irodák elérhetőségeit a ticketportal.hu oldalon találjátok meg. A szálláshelyeink pedig elfogytak, de egy-két napon belül felteszünk a honlapra egy listát a mátrafüredi szálláshelyekről, sátorhely pedig továbbra is bőven van...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr292196783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum