RockStation

Akusztikus Augusztus a Tündérgyárban [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. augusztus 06. - sunthatneversets

Elérkezett az augusztus, amikor is a Tündérgyár munkásai teljes erejükből nekifeszülnek a koncertterem végleges formájának meghegesztéséhez, hogy ősszel, ha jön a Madonna, akkor ne hisztizzen azért, amiért nincs backstage, ahol elfér a három bérelt fehér leguán meg a nyolc chippendale-fiú. (DJ. Gyűlölet, a Tündérgyár emberbarát programszervezője ezúton üzeni egyébként, hogy szeptember közepéig tessék alaposan stay tuned maradni, mert igen fasza koncerteket köt le éppen). A Tündérgyárban azonban addig sem áll le az élet: az augusztust teljes egészében remek akusztikus programoknak fogjuk szentelni, amelyeket a meghitten hűs kávézónkban élvezhettek végig, Drága Vendégeink.

(A hervadt szlogenért és az ahhoz méltó flyerért külön elnézést kér a rommá ivott agyú Tündérgyár Design Crew)

A programok részletesebben:



Augusztus 6., péntek: Cseh Tamás emlékest. Az egy éve, 2009 augusztus 7-én elhunyt Cseh Tamás emlékének a Vodku zenekar tagjai tisztelegnek, akik a ma a leghitelesebben játsszák Cseh Tamás dalait.

Augusztus 7., szombat: Egy frontember és egy gitár, vagyis ismét Magánszám! Mostani áldozatunk Nemes Andris a Pluto zenekar frontembere.

Augusztus 13., péntek: Víg Mihály és barátai. A baljós napra való tekintettel egy igazi héroszt hívtunk meg nektek, nevezetesen Víg Mihályt, aki majdnem akkora magyar underground ikon, mint Őz Zsolt. Misi néhány kebelbéli cimborájával érkezik, hogy néhány Balaton- és egyéb slágert pöngessen akusztikban.

Augusztus 19., csütörtök: Tanka Balázs-Kovács Bence. A Turbo méltán elismert frontembere ezúttal egy gitáros haverjával, unplugged-jelleggel tol saját dalokat és feldolgozásokat egyaránt.

Augusztus 21., szombat: Kockásing Revival akusztikban. A kilencvenes évek grunge-nosztalgiája ezúttal a Tündérgyárban, a Basement és a Kabala Baby zenekarok prezentálásában!

Augusztus 26., csütörtök: Kötelező Közhelyek. Decens, MR2-kompatibilis, víg kedélyű ska-punk, akusztikus gitárokkal, lightosan elővezetve.

Augusztus 27, péntek: Császári Gergő, Wakachuka. Császári Gergő a Kaukázusban is megfordult – ő írta például a Szalai Éva című megaslágert – mostanság pedig egyfelől régi zenekarában, a CsáMisiben, illetve a Paganza és a Kiende tagjaként tevékenykedik. Előtte a Wakachuka, egy igen remek győri zenekar játszik.

Augusztus 28, szombat: Hó Márton és a Jégkorszak, Kristóf Norbert. Hó Marci nem először lép fel szomorkás hangulatú duójával a Tündérgyárban, az est másik főszereplője pedig a hasonló feelingű témákat egy szál maga játszó Kristóf Norbert, vagyis Karatekutya.

Figyelem! Valamennyi rendezvény ingyenes, ugyanakkor a zenészek itatása megengedett, sőt javasolt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr182202659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum