RockStation

Koncert a sitkei kápolnáért [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. augusztus 19. - sunthatneversets

2010. augusztus 28-án folytatódik a hagyománysorozat, amely 1986-tól a sitkei kápolna megmentéséért történik. Augusztus utolsó szombatján újra neves művészek, zenészek műsorát hallhatjuk a Hercseg-hegyen lévő kápolna mellett felállított színpadon.

Idén is nagyszerű zenei program várja a lnézőket, fellép a Beatrice, a MobilMánia, a Kormorán, a Lord, a Balázs Fecó Band és az Ossian!

A kápolnáért megrendezett koncertsorozat több, mint rockfesztiválok története. Ez egy példaértékű program, amely során elsősorban a nézők bizalmából újulhatott meg a sitkei kápolna épületegyüttese. Elmondható, hogy ez a program nem jöhetett volna létre azon törzs-, és alkalmijegy vásárló barátok nélkül, akik immár két évtizede megtisztelik ezt a gyönyörű helyszínt, ezt a Kápolnáért Kulturális és Sport Egyesület által szervezett fesztivált.

Sitke, mint helyszín, és a koncertsorozat, mint rendezvény az alkotni akarás, az együvé tartozás története is egyben, ez a rendezvénysorozat két évtizede él, és úgy tűnik, örökéletű lehet. 2008. óta változatlan jegyárakkal várják a vendégeket!

További információk: www.sitkeirockfesztival.hu    

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr412232252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum