RockStation

Snowy Shaw újra Therionban

2010. augusztus 25. - sunthatneversets

Igazából ennek nem szabadna hír értékűnek lennie, de amekkora kavarás az ex vagy most éppen nem ex Therion énekes Snowy Shaw körül zajlik mindenképpen megér pár sort. 

Snowy Shaw pár hete lépett ki a Therionból, éppen a Sitra Ahra című album megjelenése előtt. Már akkor megindultak a plegykák, hogy a Dimmu Borgir basszer/énekes ICS Vortex helyét fogja betölten, de mind a csapat, mint Shaw bőszen tagadott egészen tegnapig, amikor is a Dimmu Borgir hivatalos közlemlnyben jelentette be, hogy Snowy Shaw lép ICS Vortex helyére az Abrahadabra című közelgő lemez világkörüli turnéjától.

Nos ez a hivatalos bejelnetés egészen máig volt érvényben, mert a Therion főnök Christofer Johnsson a következő közleményt juttatta el blabbermouth.net-nek: Örömmel jelentjük be, hogy Snowy Shaw visszatért a Therionba, tart karokkal várjuk őt.

Ezidáig azt hittem, hogy az Anthrax-es Scott Ian-nél nagyobb keverést senki sem tud véghez vinni. Tévedtem.        

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr292247135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum