RockStation

The Silver Shine, thekillingscreens @ Delírium pub, Budapest [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. szeptember 06. - sunthatneversets

Észak-amerikai sikereik (Ink'n'Iron fesztivál, Los Angeles) után a The Silver Shine ezúttal Dél-Amerikába kapott meghívást és lázasan készülődik 9 állomásos brazíliai turnéjára. A hazai psycho-punk trió amúgy sem arról híres, hogy a babérjain üldögélne, hiszen a 2009-es No Mercy után, máris érkezik a negyedik stúdióalbumuk. A Sziget fesztiválon már lehetett belőle némi ízelítőt hallani, kis szerencsével viszont szeptember 11-én, a Delírium közönsége akár a kezébe is veheti az új korongot. A psychobilly és punk-rock keveréséből építkező anyag igazán izgalmasnak ígérkezik.

Az estét a thekillingscreens nyitja, hogy hol blues-os, hol hardcore-os punk-rock'n'rolljukkal kőkeményen megdolgozzák a színpadot, illetve a közönséget. A budapesti trió pohara - már ami a hozzáállást illeti - mindig félig tele van, így "köszöntenek mindenkit a szopóágon".

A beugró mindössze 400 forint, mely ráadásul egészen baráti módon teljes egészében le is fogyasztható. Találkoz(z)unk szeptember 11-én, szombat este nyolckor, a Budapest VII. kerületi Kertész utca – Dob utca sarkán lévő Delíriumban!

http://www.myspace.com/thesilvershine
http://www.myspace.com/thekillingscreens

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr842274339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum