RockStation

A Perfect Circle - Visszatértek!

2010. szeptember 13. - sunthatneversets

Az A Perfect Circle visszatért önkéntes számüzetéséből! A Maynard James Keenan (Tool, Puscifer) és Billy Howerdel (Ashes Divide) által vezetett zenekar az ősz folyamán több városban is fellép a tengerentúlon, nevezetesen: Phoenix (Marquee Theatre), Los Angeles (Avalon), Seattle (Showbox), és San Francisco (A Fillmore) és Las Vegas (The Pearl). Lesz olyan helyszín ahol a zenekar mindhárom eddig kiadott albumát (Mer de Noms, Thirteenth Step és eMOTIVe) teljes egészében eljátsza. Sőt a banda az ABC televizió Jimmy Kimmel Live! című műsorában is fellép október 27-én.

Az A Perfect Circle jelenleg felállása: Maynard James Keenan- ének, Billy Howerdel - gitár, James Iha - gitár, Josh Freese - dob, Matt McJunkins - basszusgitár

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr442293731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum