RockStation

Top 10 Rokkerék vidámkodnak

2010. október 12. - RaczUr

A külsős szemlélők számára a rockerek általában olyan marcona emberek, akik köszönő viszonyban sem vannak a humorérzékkel, hacsak az nem a fingásról, beszarásról, vagy a sörözésről szól. Az általánosítás elkerülése érdekében itt van tíz vicces videó klip a rock zene olyan jeles képviselőitől, akik három, négy percig a humor oltárán áldoznak a mi szórakoztatásunk érdekében.
 

10- Bloodhound Gang: Along Comes Mary
 


A Bloodhound Gang minden klipben igyekszik magából teljesen hülyét csinálni. Itt éppenséggel egy autósmoziban vesznek revánsot a lekezelő pojácán.
 

 

9-Real Big Fish: Sellout


 

A Reel Big Fish öniróniát sem nélkülözve mutatja be nekünk, hogyan lehet bejutni a közép-sztárság szűk körébe. Még egy gyorsétterem alkalmazottjaiból is lehet egy MTV-n fel-feltűnő ska, punk zenekar.
 

8- Primus: Wynona’s Big Brown Beaver


Egyrészt vicces, másrészt kicsit bizarr a videó, de hát ez hűen tükrözi a Primus zenei világát is.
 

7- Cancer Bats: Pneumonia Hawk
 


A kanadai Cancer Bats 13.-án nálunk is aprítani fog majd, igaz nem így, mint a klipben, ahol is a juharfalevelesek kedvenc hobbijának hódolnak (a jégkorongot kivéve).
 

 

6- Blind Myself: Lost In Time
 


Az Est program újságot már két okból is érdemes elvenni. Egy: ingyé van. Kettő: vannak benne Gróf Balázs képregények. A Lost In Time klipjében megelevenednek mozgókép formájában is a rock zene nagyjai, ráadásul a zenei aláfestés is gusztusos.  
 

 

5-Foo Fighters: Learn To Fly
 


Csóró Dave Ghrol a Nirvanás időkben felgyülemlett, és elfojtott vicceskedését minduntalan a Foo Fighters videóiban igyekezett levezetni. Sok szerepben a zenekar, vendégként a rock zenei humor felelős Tenacious D.
 

 

4- Type O Negative: I Don’t Wanna Be Me
 


Az imitátor keserédes esete, aki Marylin Monroe, Britney Spears, Michael Jackson, és Eminem helyett önkénytelenül is Peter Steellel (R.I.P.)tud azonosulni; szerencsétlenségére.
 

 

3- Akela: Ki Ad Nekem Pénzt?
 


„Mindenkinek, mindenkor, mindenhol nagyon jó, de a legjobb mégis részegen” Már ez a kétsoros is bizalomgerjesztő, a képi világ viszont teljessé teszi az összhangot. Pesti pincekocsmák, szabadtéri mókázások, abszolút puttóság, a szó pozitív értelmében.
 

 

2- Steel Panther: Death To All But Metal


Heavy metalos frusztráció az elmúlt évekből, olyan negyvenes tagoktól, negyvenes tagoknak, akik nem tudnak kibékülni a mai, közel múltbeli zenei trendekkel. A Steel Panther leoltja a pop zene krémjét, és egy csapásra metálost varázsol mindenkiből.
 

 

1- Weezer: Buddy Holly
 


Az 50-es, 60-as évek amerikai tejbárjaiba invitál minket a Weezer, amit sokáig nem is tudtam hova tenni, mert annyira átitatja a korszelleme, mintha tényleg fél évszázada készült volna. Tele van negédes korlenyomattal, és egy evő kanál iróniával.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr362365755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum