RockStation

Neochrome - Hírek

2010. október 20. - sunthatneversets

A Neochrome-ból Vee mondta nekünk:

Egy ideje nem adtunk hírt magunkról, de ez nem jelenti, hogy tétlenkedtünk volna, hiszen számos dolog történt a bandával a legutóbbi bejegyzés óta. A legfontosabb, hogy túl vagyunk egy Európa turnén, melyet a Negura Bunget "Spirit of the Land" körútjának keretében élhettünk át. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk, hiszen olyan helyekre juthattunk el, ahova talán turistaként sem lenne esélyünk. Emellett nagyon sokan ismerhették meg a zenekart és az előzenekari státusz ellenére kiemelt érdeklődés övezte a fellépéseinket. A berlini fellépésünkről készült egy videófelvétel is, melyből itt láthattok egy rövid ízelítőt. A videó érdekessége, hogy három teljesen új Neochrome dalból tartalmaz részleteket.

Nem sokkal a turné előtt találtuk meg új gitárosunkat Aries Fragosus személyében, aki a Gargara zenekarból lehet ismerős sokak számára. Ezzel az új felállással dolgozunk teljes erővel az új lemezen, amely már eléggé előrehaladott állapotban van, terveink szerint jövő év elején rögzíteni is tudjuk. A zenekar iránt érdeklődők az immár második alkalommal megrendezésre kerülő II. BlacKromeFest-en hallhatnak sok új dalt, ez lesz számunkra az év utolsó fellépése, stílszerűen Debrecenben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr632386903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum