RockStation

Bandák Csatája idén is

2010. október 29. - sunthatneversets

Tisztelt érdeklődök, jelentkezők!

Második alkalommal rendezzük meg Magyarországon, a „Crazy Mama” klubban a „Bandák Csatája” címmel azt a tehetségkutatót, mely első változatának eredménye az volt, hogy több jelentkező zenekar olyan ismertségre tett szert a tehetségkutató révén, melyre, e show hiányában sok évet kellett volna várniuk! Ugyanis, a Zsűri tagjai nemcsak ítélni, zsűrizni érkeztek a fordulókra, hanem azért is, hogy új arcokat, tehetségeket fedezzenek fel. Ez meg is történt. Több zenekar is lehetőséget kapott a továbbiakban hazai és nemzetközi fellépésekre, lemezek, videoklipek készültek velük, ami azt jelenti, hogy elkezdődött az igazi, profi pályafutásuk. A reklámkampány során, természetesen, interjúkat fogtok hallani velük  a „Rockvilág”-ban, olvasni róluk a Rockerek.hu –n , fogtok vagy már most láthatjátok a szerencsés zenekarok videoklipjeit a Rock TV.-n.

Azt gondoljuk, hogy ennyi információ elég ahhoz, hogy megragadjátok az alkalmat és jelentkezzetek a második „Bandák csatája”-ra, ahol, még ha nem is győztök, mégis lehetőségetek nyílik arra, hogy egy menedzser, producer, vagy szervező látószögébe kerüljetek, ezáltal a világot jelentő deszkákra. Már az is nagy szó, hogy a Crazy Mama színpadán léptek fel, azokon a deszkákon, ahol nemrégen a Thunderbolt és a Crimes of Passion –al együtt, Tim Ripper Owens (ex Judas Priest, Iced Earth, a jelenlegi Hail, Yngwie Malmsteen stb. énekese), a világ egyik legjobb énekese lépett fel, immár másodjára. Ugyanitt, Okt. 15-én maga Jorn Lande és csapata, a Jorn mutatta meg a rockereknek, hogy hogyan is kell ezt csinálni!

Nem vicc, ugyanazon a színpadon, ugyanazzal a hang és fénytechnikával (a hangmérnök is ugyanaz lesz) fogtok rendelkezni, mint a világsztárok!Már ezért is megéri benevezni, természetesen, ha elég jónak és lelkileg erősnek érzitek magatokat ahhoz, hogy meghódítsátok a hazai rockereket és elinduljatok a sztárok útján!

Gondoljuk, többen közületek írtatok a klub címére és fellépési lehetőségek iránt érdeklődtetek, mely megkeresésre az volt a sajnálatos válasz, hogy minden időpont foglalt.
Ez így is van, mert a Crazy Mama klub-ba nagyon nehéz bejutni, ugyanis túljelentkezés van és a bérlő, fizető, természetesen, nagy közönséggel rendelkező együttesek tudják csak bevállalni a fellépéseket. Nos, itt a lehetőség, hogy ti is fellépjetek a Crazy Mama-ban, tehát ne halasszátok el, jelentkezzetek a „Bandák Csatája”-ra és ha elég jók vagytok, be is juthattok!

Produkciótokat színvonalas zsűri értékeli. Olyan neves zenészek előtt mutathatjátok meg magatokat, mint:
Sáfár Öcsi – P-Box (A Zöld, a Bíbor és a Fekete című dal alkotója)
Kukovecz Gábor – Pokolgép
Molics Zsolt – Cool Head Klan
Nagy Dávid – Pokolgép, Kényes Foltok
Csányi Szabolcs – Black Out, Kényes Foltok
Lévai Hangyássy László (Hangya) – Zorall, Macskajaj, Hangya Produkció
Wéber Attila – Ossian
És még sokan mások.

Zenekarok teendői:
Minden zenekar, mely a részt akar venni a „Bandák Csatája”-ban, egy linket kell, hogy küldjön egy dalhoz (vagy egy dalt e-mailben, melynek méret nem haladhatja meg az 5 (öt) MB.-t), a bandakcsataja@gmail.com e-mail címre. Emellett, a jelentkező mailben a következő adatokat is meg kell adniuk:
A zenekar neve:
Zenekar megalakulásának éve:
Zenekar címe (elég az ország és a város neve):
Zenekar e-mail címe:
Zenekar képviselőjének telefonszáma:
Zenekari link:

A dal meghallgatása után, a szervezők egy mailt küldenek a zenekarok részére a „Gratulálunk, bejutottatok” vagy „Elutasítva” címmel. A mailben minden, további információt meg fog kapni a bejutott zenekar, miszerint hova kell utalni a nevezési díjat, mikor kell a Crazy Mama-ban jelentkezniük, illetve, hogy mit kell magukkal hozniuk.

Díjak:
Profi videoklip a Rock Tv. rendezésében.
Demó anyag felvétele.
Nemzetközi koncerten való fellépés a Crazy Mamában.
Hazai, nagy zenekar előtti fellépés.
Rádió reklám.
Rockerek.hu, Rockvilág.hu, Rock TV. reklám
Zenekar felvétele egy profi menedzsment, Boltsek Andrea (B.A.) istállójába.
B.A menedzsmenthez tartoznak: Dinamit, P-Box, Invader, Tűzmadár, Időgép, Crossholder, Twister, Hangerilla, Tirpunk stb.
„Crossholder Serege toborzó”-n való fellépés, meghívott zenekarként a Crazy Mama-ban.
Fellépési lehetőség a 2011-es, nagyobb fesztiválokon. (Tárgyalások folynak ez ügyben)

Lévai Hangyássy László (Hangya: Zorall, Macskajaj, Hangya Produkció) felajánlása:
1. hely 3 hónap ingyen próbahely + fellépési lehetőség a 2011-es Zorall Sörolimpián
2. hely 2 hónap ingyen próbahely
3. hely 1 hónap ingyen próbahely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr392406865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum