RockStation

Megjelent a III. Műszak 13. száma

2010. november 14. - sunthatneversets

Crowbar, Down, Kingdom Of Sorrow - mi a közös bennük? Igen, mindegyik zenekar könnyed nyári slágereket ír. És még? Igen, csodálatos férfiak alkotják ezen csapatokat. És még? Igen, Kirk Windstein! Na vele olvashattok egy hosszas interjút a novemberi III. Műszakban a Metalsucks jóvoltából! Kirk nemcsak zenekarairól, hanem a rehabról is sztorizik, igazán exkluzív. Ginger (ezúttal The Wildhearts nélkül), az új best of lemezével kapcsolatban osztja meg gondolatait, a Room Of The Mad Robots a tagcseréről és a jövőről mesél, a szerkesztőség pedig végigszalad a The Offspring életművön. Kedvenc rovatunk, az Azok a boldog 90-es évek Southern Speciallel és Slayerrel jelentkezik, az Élő rokk Ozzyval és Neck Sprainnel, a Friss áru pedig Monster Magnettel, KGB-vel, Aktuálissal, Roaddal, Óriással és Killer Surprise-zal.

A novemberi kazettamelléklet A oldalán heavy metal zenekarok fejtegetik, hogy Iron Maiden vagy Judas Priest... Ez persze csak poén, 11 jobbnál jobb honi metal csapat hallható rendezett egymásutánban, közel egy órában. Köztük - a teljesség igénye nélkül - a hamarosan új lemezzel (Álmok) jelentkező Tűzmadár, a frissiben, új torokkal visszatért, a Helloween elő beékelt Wisdom, a Nahival nyáron frissült Invader, az új lemezes (Idő fogságában) Crossholder, az új lemezét letöltésre kínáló Fémvihar, vagy az új anyagon dolgozó Demonlord. A B oldalon a 2005-ös hiánypótló Csók és Könny lemez pöffeszkedik, a Közhelyekkel telik a napló. Ez is, az is és az azelőttiek is full ingyen!"

Töltés itt:
www.myspace.com/iii.muszak

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr192446572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum