RockStation

Stiff Bastard - Elkészült az első klip

2010. november 18. - sunthatneversets

Ricsi jelentkezett a Stiff Bastard-ból az alábbi hírekkel:

Egy hónapja elkészült az első hivatalos Stiff Bastard klip! Az ok amiért csak most nézhetitek meg az, hogy azóta próbáltuk megfűszerezni mindenféle extrával, de végül semmitől nem lett ízesebb, úgyhogy jó étvágyat hozzá! Tudjuk jól, hogy nem vált világot, de önerőből és 5000 Ft alatti költségvetésből ez sem kevés, és igen büszkék vagyunk rá! Barátainknak - Baki Zoli, Kelner Peti, Hujber Krisztián - szintén ez volt az első ilyen jellegű munkájuk, hatalmas köszönet és tisztelet jár nekik minden snittért!
Reméljük, hogy a végeredménnyel elégedettek lesztek ti is, és találkozunk december 11-én a Gorezone party-n (Dürer Kert), valamint 30-án a székesfehérvári Middle Finger Club előszilveszteren (Fezen Klub), aki pedig még nem tette meg, nyugodtan töltse le a tavalyi debüt lemezt teljesen ingyen a myspace oldalunkról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr852456304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum