RockStation

Lake Of Mind - Elkészült a lemez

2010. november 28. - sunthatneversets

A zenekartól kaptuk a következő híreket:

Megjelent a Lake Of Mind az A Condemned Soul című koncept albuma, amely egy összefüggő történetet feldolgozó komplex zenei dráma, mely a széleskörű zenei paletta főbb részeit lefedi.
A lemezen az elhivatott zenekari tagokon kívül több rendkívüli zenész is megjelenik mind a rock, mind a klasszikus zene területéről, hogy teljessé tegye a megálmodott koncepciót!
Markovits Lídia, akit a OneHeadedMan-ből ismerhetünk segíti a lírai szál kibontakozását. Hármori Szabolcs operaénekes basszushangjával telíti meg a teret az arra méltó dalokban. Kas Zoltán a Dreyelands billentyűse az, aki a zenekar segítségére sietett a megfelelő billentyűkísérettel és -szólókkal, hogy a stúdiómunkát befejezhesse. Varga Zoltán a Bakery Stúdió vezetője (ahol a lemez készült) pedig néhány rendkívüli gitárszólóval színesítette a lemezt.
Arról, hogy a dalok a legmegfelelőbb hangzást érték el a hangmérnök Horváth Attila (Atish), a Subscribe gitárosa tehet, ami néhol a többszólamú ének és az összetett zenei kíséret miatt igazi kihívás volt számára is. A kemény munka vége egyben egy drámai és igaz mű, melyet bárki közel érezhet magához, mert emberi. Ez az A Condemned Soul.
A lemezen található dalok közül a történet törzsét adó Reconstruction című szám felkerült a az amerikai QuickStar Production gondozásában megjelent 2010-es RiseUp Volume 5 válogatás lemezre. Jelenleg kiadót keresünk, hogy mindenkivel megismertessük a Progresszív zenét, ahogy mi látjuk. 

www.lakeofmind.hu  www.myspace.com/lakeofmind

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr372477465

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kaufmann Péter 2011.12.27. 13:14:51

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Kaufmann Péter Születésnap: y. m. d. Foglalkozás: énekes, a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum