RockStation

Blind Myself - Megjelent a SZUMMA

2010. december 10. - sunthatneversets

Az alábbi híreket kaptuk a Blind Myselftől:


Megjelent a SZUMMA a Blind Myself első best of lemeze a HammerWorld magazin mellékleteként! (Kisebb városokban előfordulhat, hogy péntekre érkezik oda az újság.)
Előzetesként meghallgatható két szám az interneten. A Lángoló Gitárokon a Fata Morgana 2. Péterfy Bori főszereplésével, a hammerworld.hu oldalon pedig a Kain újrarögzített verzióját csekkolhatjátok le. Ugyanitt Tóth Gergő mesél a SZUMMA dalairól, valamint régi Blind videók között is csemegézhettek.

Ha valaki nem látta volna, Etus a Szomszédok című kultikus sorozat kultikus figurája nyilatkozott a Blind Myselfhez fűződő kultikus viszonyáról, akkor itt megnézheti. Február 18-án az A38 állóhajón mutatjuk majd be a SZUMMA lemezt, vendégekkel. Ott lesz még a kiváló Cadaveres is! Szilveszterkor a Tündérgyárban játszunk rendhagyó koncertet a Superbutt, a Cherry Bomb és a Stiff Bastard társaságában. Feldolgozásokat tanultunk meg az estére, olyanokat, mint pl. a Megadeth-től a Symphony of Destruction, de lesznek egyéb metaltörténeti nyalánkságok is.

A két ünnep között elcsíphettek minket Kazincbarcikán (12.27.) és Nyíregyházán (12.29) is. Bővebb információk a napokon belül megújuló blindmyself.com oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr442505896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum