RockStation

Kerekes Band és Vágtázó Csodaszarvas a hajón [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. december 10. - sunthatneversets

Nemrégiben az A 38-on koncertesezett nagy sikerrel a Kerekes Band. A fergetes hangulat borítékolható volt, hiszen a zenekar itt ünnepelte a 15. születésnapját. Akinek ez a koncert nem volt elég, most újrázhat, mivel december 17-én is lesz Kerekes Band koncert a hajón – ezúttal a Vágtázó Csodaszarvas társaságában.

A Vágtázó Csodaszarvas élő lemezfelvételre készül – Csillaglovaglás címmel születik majd egy új lemez az A38-on, így hanglenyomat is marad majd erről a fantasztikusnak ígérkező estéről – a Világmegváltó Népzene Éjszakájáról.  Az A38 hangulata és két ilyen produkció találkozása elképesztő energiákat szabadíthat fel a közönségből és a zenészekből is, két világviszonylatban is kiemelkedően beindult koncertzenekar adja a gyújtóanyagot a hétköznapokból kitöréshez.

Jegyek már kaphatók a helyszínen és az összes ismert jegyirodában, érdemes elővételben beszerezni őket.

A Negative Art bemutatja:
VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS
KEREKES BAND

2010. december 17., péntek, 19:00
Budapest, A38 Hajó
Jegyár: elővételben 2.600 Ft, a koncert napján 3.000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr932506132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum