RockStation

Powerground hírek

2010. december 10. - sunthatneversets

Újabb hírpakkot kaptunk a Powergroundtól:

Conan's First Date
Szentendre városának büszkesége, a Conan's First Date zenekar a mai naptól keresi jövőbeli dobosát, aki lehet férfi, nő, magas, alacsony, kínai, albán, Jehova tanúja, mesterszakács vagy bármi más, csak feleljen meg a következő, rendkívül fontos kritériumnak: a metal műfaji követelményeinek ismerete és gyakorlati használata. A zenekar egyébként Szentendrén próbál, ott is szokott felvenni, meg élni életét, szóval, ha a közelben vagy, az jó! Tehát drága ütős barátaim, fontoljátok meg ezt az ajánlatot! Érdeklődni, jelentkezni, betyárkodni a következő elérhetőségeken lehet: +36-70-263-6559 vagy cfdmusic@gmail.com

Watch My Dying
A Watch My Dying 2009-ig nem vállalt szilveszteri fellépést, azonban a csapat nyitott minden váratlan, és nem logikus dologra - tavaly bevállaltuk Szegeden a dolgot. Mivel tetszett, ezért idén újrázunk. A Kék Yukban, ahol a budapesti Metal Szilveszter lesz. Rajtunk kívül a mocskos déli metalos Stonedirt, és a szolnoki előbandánk, a death metalos Effrontery lép fel. A koncertek után súly metal party hajnalig feat DJ Bedlam.


Amit ígérhetünk:
- különleges program, amiben minden fontos wáccs máj dal helyet kap
- irtózatos gyaluhangzás
- kivetítő
- extra látvány
- vér, izzadtság és könnyek nem

A Metal Szilveszterre a jegyek elővételben 1500 Ft-ért az ismert értékesítő helyeken (Headbanger, Hammer ZB, CD Pince, Shark, Viking), illetve a helyszínen 2000 Ft-ért kaphatók. A januári Nile buli jegyével a belépés ingyenes!

Powerfest Tour - 17-én Debrecen, 18-án Nyíregyháza

A családiasan vadállatias Szombathely, és színpadbontó Szolnok után december 17-én Debrecenben, 18-án Nyíregyházán teszi tiszteletét a Powerfest Tour. Pénteken, a Kaptárban, az állandó hármas (Watch My Dying, Cadaveres, A Losing Season) mellett két remek helyi csapat, az Aetrigan és az Inferno MS lép fel. A modern metalcore-ban erős Aetrigan szenzációs első albuma, a Dead Man Tell No Tales májusban jelent meg, az első klip, a River Flows-ra pedig novemberben debütált. A matekos hardcore-ban érdekelt Inferno MS mostanában elég keveset játszik, így minden fellépésük különlegesség. Aki tudni szeretné, hogy a Mastodon milyen zenét játszana, ha hardcore-ból indultak volna, akkor az Inferno lehet a megfejtés.
Másnap (ugye, értitek:), szombaton, az Y2K-ban az instrumentális stoner/death/doom metalt játszó Strangel erősít Nyíregyházáról be a hármas mellé, míg a nyitóbanda feladatát a zeneileg a Danziggel cimboráló Needless tölti be.
Mindkét bulira kaphatók elővételes jegyek 1000 Ft-ért(Debrecen: Rock-Ness, Nyíregy: Y2K), míg a helyszínen 1200 Ft lesz a betépő. Mindkét bulin 18:30 a kapunyitás és 19 órától indul az élő muzsika.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr952505891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum