RockStation

Klipözön: Crowbar, Korpiklaani, 36 Crazyfists és Shinedown videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. január 06. - sunthatneversets

Talán beindul az év, legalábbis ami a friss videókat illeti. Kezdésnek mindjárt itt a Kirk Windstein vezette Crowbar. A mocsár metál jeles képviselői február elején jelentkeznek új lemezzel Sever The Wicked Hand címmel, melyről a Cemetery Angels című zúzdára készült videó.

A sör és vodka metál is hallat magáról az év elején, hiszen a nemrég hazánkan is járt Korpiklaani is új lemezzel jön Ukon Wacka címmel február 4-én. Ezúttal egy másik tömény szeszesital van a középpontban. Ez itt a Tequila.

A 36 Crazyfists a Reviver című dalra készített videót, mely az angol Metal Hammerben debütált. A dal a banda legutóbbi Collisions And Castaways című lemezén található

 

 

A floridai Shinedown is klippel kezdi az évet, igaz a Diamond Eyes (Boom-Lay Boom-Lay Boom) nem egy új album felvezetése, hanem a Sylvester Stallone által rendezett  és akciófilmsztárok hadát csatasorba állító The Expendables betétdala volt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr622564155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum